Τέλος η ανεργία για το Σάββα Βέργα!

Τέλος η ανεργία για το Σάββα Βέργα!

Καθήκοντα Υπεύθυνου Πωλήσεων και Υποστήριξης για την επαρχία Πάφου σε μεγάλη εταιρεία πώλησης προϊόντων για κατασκευή, επισκευή και συντήρηση κτιρίων, αναλαμβάνει ο τέως Δήμαρχος της πόλης Σάββας Βέργας, ο οποίος εξέτισε ποινή φυλάκισης για υπόθεση χρηματισμού.

Το γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook κάνοντας λόγο για μια νέα σελίδα στη ζωή του και απευθύνοντας ευχαριστίες στην εταιρεία για την εργοδότηση του.


Mιλώντας στο alphanews.live ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας Χριστοφής Αντωνίου τόνισε ότι ο κύριος Βέργας επιλέγηκε για τη θέση μέσα από διαδικασία συνεντεύξεων, μαζί με άλλους υποψήφιους για εργοδότηση.

“Εμείς αναζητούσαμε κάποιον για να αναλάβει την επαρχία Πάφου. Έχει και τα προσόντα και την εμπειρία ως πολιτικός μηχανικός. Είδαμε πολλούς και αποφασίσαμε να προσλάβουμε τον κύριο Βέργα.”

Ερωτηθείς αναφορικά με την καταδίκη του κυρίου Βέργα, ο κύριος Αντωνίου απάντησε ότι η εταιρεία εστιάζει τις πανεπιστημιακές γνώσεις του τέως Δημάρχου και στην εμπειρία του ως Πολιτικός Μηχανικός.

“Τα υπόλοιπα εμάς δεν μας αφορούν. Εξέτισε την ποινή του, πλήρωσε για τα λάθη του. Εμείς θέλουμε να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία”

Πηγή: Alpha