Τα πήραν όλα κι έφυγαν στην Τίμη!

Τα πήραν όλα κι έφυγαν στην Τίμη!

Αφού διέρρηξαν που διέρρηξαν εστιατόριο, οι δράστες σκέφτηκαν λόγω της ημέρας να πάρουν μαζί τους, πέραν των χρημάτων και τα…ψάρια για το σαρακοστιανό τραπέζι. Η αστυνήθιστη ενέργεια έγινε σε εστιατόριο στην κοινότητα της Τίμης και έκπληκτος ο ιδιοκτήτης σήμερα το πρωί, αφού διαπίστωσε τη διάρρηξη και κλοπή του χρηματικού ποσού που παρέμεινε από χθες στο ταμείο, συνειδητοποίησε ότι ξάφρισαν και όλα τα ψαρικά.

Η διάρρηξη, σύμφωνα με την καταγγελία του εστιάτορα, έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής. Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε ότι οι δράστες έκλεψαν από το εστιατόριο του το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα.


Ωστόσο, δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αλλά φρόντισαν να αδειάσουν το εστιατόριο από τα… καλά του σαρακοστιανού μενού. Έκλεψαν συγκεκριμένα, 10 κιλά σουπιές αξίας 130 ευρώ, 5 κιλά γαρίδες αξίας 80 ευρώ, 6 κιλά σοργούς αξίας 150 ευρώ και διάφορα άλλα φαγώσιμα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών έσπευσαν στο μέρος και διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν αλουμινένια πόρτα. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια και οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: Ντόρα Χριστοδούλου/Φιλελεύθερος