Τετραήμερη κράτηση στον 24χρονο

Τετραήμερη κράτηση στον 24χρονο

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα Πέμπτη το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονου που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 30χρονου από το Νεπάλ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 24χρονος μετά το συμβάν διακομίσθηκε στο ψυχιατρείο της Αθαλάσσας αφού είχε εξεταστεί από ψυχίατρο της ψυχιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και ακολούθως απεφάνθη πως ο νεαρός χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.


Σήμερα εκ νέου μεταφέρθηκε στο Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου το πρωί όταν μέλη μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παναγιάς εντόπισαν στη πλατεία του χωριού Στατός – Άγιος Φώτιος 30χρονο να βρίσκεται αναίσθητος στο έδαφος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φαίνεται να προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ του 30χρονου και του 24χρονου, ενώ ο 24χρονος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία άλλων προσώπων που βρίσκονταν στην πλατεία, τράπηκε σε φυγή.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφο και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Σήμερα ωστόσο η κατάσταση της υγείας του 30χρονου βαίνει καλώς.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.