Την Κυριακή δίνουμε βροντερό παρών στο γήπεδο

Την Κυριακή δίνουμε βροντερό παρών στο γήπεδο

Μετά την πολύ καλή εκτός έδρας εμφάνιση απέναντι στην Ανόρθωση, επόμενος μας αντίπαλος είναι ο Άρης Λεμεσού και στόχος μας είναι ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ.

Σε αυτό τον αγώνα ο κόσμος της Πάφου πρέπει να δώσει βροντερό παρών. Η ομάδα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαία δεν είναι η έως τώρα πορεία της. Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ να αποδείξει έμπρακτα την στήριξη και την αγάπη του για την ομάδα.


Στόχος μας ο ξεσηκωμός και του τελευταίου ΠΑΦΙΤΗ φίλαθλου, να έρθει στο γήπεδο, να γεμίσουμε το στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, να δώσουμε όλοι μαζί το σύνθημα για ακόμη μια νίκη, η οποία θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα Πέμπτη 26/10/2017 στο Οίκημα του Σωματείου μας ‘’PAFOS HOUSE’’.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 29/10/2017 στις 18.00 στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’.

Ωράριο προπώλησης:

  • Πέμπτη 26/10 – 10.00-17.00
  • Παρασκευή 27/10 – 10.00-17.00
  • Σάββατο 28/10 –  10.00-17.00

Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι εισόδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16.30.

Οι φιλάθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Άρη Λεμεσού την Ανατολική.

Οι τιμές των  εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας PREMIUM και VIP  θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας STANDARD και  WOMEN, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και ΔΕΝ θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.