Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κολυμβητήριο Πάφου

Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κολυμβητήριο Πάφου

Πανέτοιμος αγωνιστικά και με ανεβασμένη τη ψυχολογία, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, υποδέχεται την Κυριακή στις 14.15, στο κολυμβητήριο Πάφου τον ΑΠΟΕΛ, στο μεγάλο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής του παγκυπρίου πρωταθλήματος πόλο.
sok
Η ομάδα του Κλείτου Σωτηριάδη, προετοιμάστηκε εντατικά την βδομάδα που μας πέρασε και υπάρχει μεγάλη πίστη και αισιοδοξία, για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του εκ των αρχηγών του Ναυτικού Ομίλου Πάφου Παναγιώτη Σωκράτους: “Ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι πολύ δύσκολος, αφού η Λευκωσιάτικη ομάδα, φέτος έχει ενισχυθεί αρκετά. Εμείς, όμως πιστεύουμε αρκετά στις δυνάμεις μας και δεν το κρύβουμε, ότι θέλουμε μόνο νίκη επί του ΑΠΟΕΛ…! Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε με ψυχή και πάθος, αλλά και με μεγάλη προσοχή από την αρχή μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, για να φέρουμε σε αίσιο πέρας την ομολογουμένως δύσκολη αποστολή μας.”.

Ο 22 χρονος δεξιός εξτρέμ, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στον κόσμο : “Με την ευκαιρία που μου δίνετε, θέλω να καλέσω τον κόσμο της Πάφου, να έρθει την Κυριακή στο κολυμβητήριο Πάφου, γιατί αυτή τη φορά χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας περισσότερο από ποτέ. Θέλουμε τον κόσμο μας, να μας στηρίξει και να είναι σίγουροι, ότι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τους χαρίσουμε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία”.


Για τους φετινούς στόχους ο Παναγιώτης Σωκράτους μας είπε: “Παρά το γεγονός ότι φέτος όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει και με την παρουσία, των ξένων παικτών, εμείς στοχεύουμε και αυτή τη χρονιά στο νταμπλ! Η ομάδα μας εδώ και δυο χρόνια παίρνει το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε αυτό το σπουδαίο σερί και να γράψουμε ιστορία”.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, θα παρουσιαστεί σαφώς ενισχυμένος, αφού θα έρθει από την Αγγλία, ο Αλέξαντρος Ζαχαριάδης, ο οποίος αποτελεί μεγάλη δύναμη για την Παφιακή ομάδα. Το ντεμπούτο του για φέτος με τη φανέλα του ΝΟΠ,αναμένεται να κάνει και ο Αρσένιος Χριστοδούλου, που είναι και αυτός ένας παίκτης μεγάλων δυνατοτήτων.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΦΟΥ