Την 2η Πανελλήνια θέση εξασφάλισε η πρωταθλήτρια Κύπρου στους αγώνες χειροσφαίρισης

Την 2η Πανελλήνια θέση εξασφάλισε η πρωταθλήτρια Κύπρου στους αγώνες χειροσφαίρισης

Την 2η Πανελλήνια θέση εξασφάλισε το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου στους αγώνες θηλέων χειροσφαίρισης που διεξήχθησαν τέλη Απριλίου στη Βέροια σύμφωνα με το Διευθυντή του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου Σωτήρη Φλουρή.

Ο κ. Φλουρής σε δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα χειροσφαίρισης θηλέων του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κύπρου και κατάφερε να εξασφαλίσει την 2η θέση Πανελλήνια ,χάνοντας την 1η θέση από την πρωταθλήτρια ομάδα χειροσφαίρισης του Νομού Κοζάνης.


Αυτή η νίκη σημείωσε ο κ. Φλουρής αποτελεί σημαντικό γεγονός γιατί – όπως είπε- μια μικρή Κύπρος ήρθε 2η στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που συμμετέχουν όλα τα Λύκεια της Ελλάδας.

Την ομάδα θηλέων χειροσφαίρισης απαρτίζουν μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου.

Ο κ. Φλουρής που είναι Γυμναστής ανέφερε πως ” όταν καλλιεργείται ο αθλητισμός πηγαίνουν όλα μια χαρά”.

Eπεσήμανε επίσης πως ο αθλητισμός είναι ένα εφόδιο για τους νέους που μεταφέρεται σε όλη τους την ζωή, προσθέτοντας πως στο Λύκειο Αγίου Νεοφύτου Πάφου πλάθουμε πρώτα χαρακτήρες και ακολούθως αθλητισμό και μάθηση.

Ο κ. Φλουρής στην συνέχεια ευχαρίστησε όλες τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και στην προπονήτρια καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής την κ. Αναστασία Παπαλουκά.