Τοποθετούνται φώτα τροχαίας στην Αχέπανς (δρόμος Νοσοκομείου)

Τοποθετούνται φώτα τροχαίας στην Αχέπανς (δρόμος Νοσοκομείου)

Φώτα τροχαίας θα τοποθετηθούν και στις δύο άκρες της οδού ΑΧΕΠΑΝΣ, του δρόμου που οδηγεί στο Νοσοκομείο Πάφου, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η έντονη τροχαία κίνηση στο συγκεκριμένο οδικό άξονα. Η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου κατόπιν πρότασης του δημοτικού συμβούλου του ΔΗΚΟ, Εύρου Λοιζίδη και ήδη η σχετική απόφαση στάληκε στον Φορέα Κυκλοφοριακών Μελετών και την Αστυνομία για την απαραίτητη συγκατάθεση.

Μιλώντας στο PafosNet ο εισηγητής της πρότασης επεσήμανε ότι η οδός ΑΧΕΠΑΝΣ παρουσιάζει έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση καθημερινά και σε όλες τις ώρες της ημέρας λόγω της ύπαρξης του Νοσοκομείου Πάφου.


“Γι αυτό έκρινα και το Δημοτικό Συμβούλιο συμφώνησε με ομογνωμία”, είπε ο Εύρος Λοιζίδης, “ότι είναι απαραίτητη η ρύθμιση της κυκλοφορίας με φώτα τροχαίας, τόσο από την πλευρά της λεωφόρου Αναβαργού, όσο και από την πλευρά του κυκλοφοριακού κόμβου των Κονιών.

Πλέον, η θέση του Δήμου Πάφου βρίσκεται ενώπιον των αρμοδίων κρατικών τμημάτων για λήψη απόφασης υλοποίησης της θέσης της τοπικής αρχής”.

Πηγή: Pafosnet