Τους δημότες καλεί ο Σ. Βέργας να παρευρεθούν στο άναμμα του διάκοσμου της πόλης

Τους δημότες καλεί ο Σ. Βέργας να παρευρεθούν στο άναμμα του διάκοσμου της πόλης

Τους δημότες της Πάφου αλλά και όλους τους συμπατριώτες του κάλεσε ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας


στο πλαίσιο διάσκεψης τύπου που έδωσε σήμερα, να παρευρεθούν στην εκδήλωση που διοργανώνει η τοπική αρχή, το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 το απόγευμα για το άναμμα του διάκοσμου της πόλης.

Από την επόμενη μέρα πρόσθεσε ο κ Βέργας, θα ξεκινήσουν όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου , που πραγματικά,- όπως είπε-, είναι πάρα πολλές. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει συνέχισε οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται και από το διαδίκτυο όπου η Πολιτιστική υπηρεσία ανάρτησε το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Με σύνθημα «Φέτος στα Χριστούγεννα Μένουμε στην Πάφο ο Δήμος Πάφου, είπε ο κ Βέργας , ανακοινώνει από σήμερα τις Χριστουγεννιατικές εκδηλώσεις του που είναι πολύ πλούσιες μέχρι και την ημέρα των Φώτων.

Το μήνυμα είπε, που θέλω να δώσω είναι, « ας αγκαλιάσουμε τις εκδηλώσεις μας ας βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτές τις μέρες, και εμείς ως δήμος θα στηρίξουμε να έχουμε επιτυχία καθόλη την διάρκεια των ημερών αυτών, αλλά και για τις εκδηλώσεις που θα οργανώσουμε».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάφου τα προγράμματα περιλαμβάνουν αρκετές και ποικίλες εκδηλώσεις κυρίως στο Εμπορικό Κέντρο στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που φέτος οργανώνεται μέσα στο δημόσιο κήπο.

Είμαστε ικανοποιημένοι, πρόσθεσε ο κ Βέργας, « ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές δυνατότητες καταφέραμε με πάρα πολύ εθελοντισμό από τα οργανωμένα σύνολα της πόλης μας, κυρίως από τα πολιτιστικά σωματεία να παρουσιάσουμε και να προβάλουμε πάρα πολλές εκδηλώσεις καθόλες τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς».

Όσον αφορά την μεγάλη εκδήλωση υποδοχής του χρόνου λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων, ο κ Βέργας ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να οργανωθεί για φέτος.

Πρόσθεσε επίσης, πως οι φετινές εκδηλώσεις έχουν κυρίως φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και πάρα πολλά έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις, είτε από χορηγίες, είτε από την συμμετοχή των δημοτών, θα δοθούν,- όπως είπε-, είτε στο δημοτικό παντοπωλείο, είτε σε ιδρύματα τα οποία έχουν άμεση ανάγκη για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ως σημαντικότερες από τις εκδηλώσεις, ο κ Βέργας αναφέρθηκε στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου χωριού που θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 το απόγευμα, οι πολύ μεγάλες εκδηλώσεις που θα γίνουν για υποστήριξη του δημοτικού παντοπωλείου μέσα στο εμπορικό κέντρο στις 7 Δεκεμβρίου, αλλά και το φιλανθρωπικό GalaDinnerστις 18 του Δεκέμβρη για την υποστήριξη του Ιδρύματος Κιβωτός με τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο να συμμετέχει σ αυτή την προσπάθεια της τοπικής αρχής .

Επίσης αναφορά έκανε και στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και πάλι μεσα στο Εμπορικό κέντρο την Κυριακή στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου στο Μαρκίδειο Θέατρο και όλα τα Σάββατα ο Δήμος Πάφου θα οργανώνει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μέσα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό και μέσα στο Εμπορικό κέντρο .

Στόχος κατέληξε ο δήμαρχος Πάφου , είναι να κρατήσουμε την κίνηση μέσα στο κέντρο της πόλης μας.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/