Το πάλεψε αλλά δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά – Τι δήλωσε

Το πάλεψε αλλά δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά – Τι δήλωσε

Η Ραμόνα Παπαϊωάννου δεν τα κατάφερε τα ξημερώματα στα 100m όπου και αποκλείστηκε με χρόνο 11.61 δευτερόλεπτα. Κατατάχτηκε 46η από τις 64 αθλήτριες που συμμετείχαν στα προημιτελικά. Θα αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της Κύπρου τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στα 200m.

Πρώτη στην κατάταξη ήρθε η Τζαμαϊκανή Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις με χρόνο 10.96 δευτερόλεπτα.


Απογοητευμένη

«Δεν ήταν η μέρα μου», μας είπε η Ραμόνα στη μικτή ζώνη του Ολυμπιακού σταδίου, λίγο μετά την κούρσα της. Η Παπαϊωάννου ήταν ολιγομίλητη και εμφανώς στεναχωρημένη. «Ένιωθα πολύ καλά και είχα καλή ψυχολογία. Απλά δεν ήταν η μέρα μου. Εγώ φταίω. Θα δω μετά την κούρσα και θα δούμε ποια λάθη κάναμε, για να τα διορθώσουμε», μας είπε η αθλήτρια του Γ.Σ. Κόροιβου.

Το 11.61 ήρθε μετά από μια κακή εκκίνηση, όπου η Ραμόνα έδειξε να «κολλάει» στο βατήρα. «Είναι το πρώτο 60άρι που μετράει σε αυτές τις κούρσες, όχι το τέλος», τόνισε η ίδια, όταν της είπαμε ότι κατάφερε και κάλυψε έδαφος προς το τέλος.

Πλέον, η Παπαϊωάννου αφήνει πίσω της τα 100 μέτρα και συγκεντρώνεται στο 200άρι, στο οποίο θα αγωνιστεί στον προκριματικό στις 15 Αυγούστου και θα διεκδικήσει την πρόκριση στον ημιτελικό της 16ης Αυγούστου. «Θέλω απλά να κάνω μια καλή επίδοση στο 200άρι, να σπάσω το δικό μου ρεκόρ. Αν το καταφέρω αυτό, θα είμαι ικανοποιημένη». Η Παπαϊωάννου έχει ατομικό ρεκόρ 23.19 από τον Αύγουστο του 2015, ενώ η καλύτερη φετινή της επίδοση είναι το 23.24 που σημείωσε τον Ιούνιο.

Πηγή: Ant1iwo/Ηρόδοτος Μιλτιάδους