Τρία τροχαία με τραυματίες χθες στην Πάφο

Τρία τροχαία με τραυματίες χθες στην Πάφο

Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν χθες στην Επαρχία Πάφου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη μία περίπτωση, όχημα που οδηγούσε γυναίκα, από την Πόλη Χρυσοχούς, με κατεύθυνση την Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κτύπησε με αυτοκίνητο ενοικιάσεως στο οποίο μετέβαινε τετραμελής οικογένεια από την Αγγλία. Το τροχαίο συνέβη είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.


Μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού και της τροχαίας μετέβησαν στη σκηνή ενώ λόγω του τροχαίου έκλεισε το οδικό δίκτυο για ενάμιση ώρα περίπου.

Τόσο η τετραμελής οικογένεια όσο και η οδηγός του δεύτερου οχήματος διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι όλοι τους έφεραν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους συνεπεία του ατυχήματος.

Η κατάσταση τους κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου και όχι ιδιαίτερα σοβαρή.

Στο μεταξύ στην Επαρχία Πάφου σημειώθηκαν χθες άλλα δύο τροχαία ατυχήματα.

Στη μία περίπτωση αυτοκίνητο ενοικιάσεως στο οποίο επέβαιναν δύο Βρετανοί τουρίστες, ανατράπηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, στο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς-Δρούσιας, γύρω στις 19.20 ψες.

Ωστόσο από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε κανένας από τους δύο επιβαίνοντες στο όχημα.

Σε μια άλλη περίπτωση στις 19:30 χθες το απόγευμα στο δρόμο Λατσιού – Νέου Χωρίου αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά από την πτώση τους στο έδαφος.

Τα αίτια της πρόκλησης και των τριών τροχαίων διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Πηγή: Πολίτης