Τραυματισμός οπαδών της Άιντραχτ στην Πάφο

Τραυματισμός οπαδών της Άιντραχτ στην Πάφο

Επεισόδια προκλήθηκαν χθες βράδυ στην Πάφο μεταξύ Γερμανών φιλάθλων της  Άιντραχτ Φρανκφούρτης


, οι οποίοι είχαν αφιχθεί στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία μέσω του αεροδρομίου της Πάφου, και αγνώστων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό οπαδών της γερμανικής ομάδας.

Οι νεαροί οπαδοί μετέβησαν από νωρίς χθες βράδυ σε μπυραρία στο κέντρο της πόλης και, σύμφωνα με την Αστυνομία φέρονται, αφού κατανάλωσαν αλκοολούχα ποτά, να προκάλεσαν φασαρία, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας να τους εκδιώξει.

Έξι από τους Γερμανούς φίλαθλους επιβιβάστηκαν σε ταξί με προορισμό την Κάτω Πάφο. Στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, και ενώ βρίσκονταν στο ταξί γύρω στη 1:45 το πρωί, ανακόπηκαν από 5 με 6 αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν νεαροί, οι οποίοι αφού τους αποβίβασαν από το ταξί, τους χτύπησαν. Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και εντόπισαν τους πέντε Γερμανούς έξω από το ταξί και τον ένα πεσμένο στο έδαφος.

Όλοι διακομίσθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς οι δύο αρνήθηκαν να εξεταστούν, ο ένας υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και κοπή του τένοντα του στο αριστερό χέρι, ο άλλος δεν έφερε κανένα τραύμα και ο τελευταίος υπέστη κάταγμα ρινικού οστού.

Το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ανέφερε πως οι τραυματίες βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και προκάλεσαν οχληρία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν στοιχεία για τα αυτοκίνητα που τους ανέκοψαν.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/