Τραυματισμός τουρίστριας στις Θαλασσινές Σπηλιές

Τραυματισμός τουρίστριας στις Θαλασσινές Σπηλιές

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε με στόχο τον απεγκλωβισμό τουρίστριας στην περιοχή Θαλασσινές Σπηλιές, όταν αυτή κατέπεσε με την τετράτροχη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, σε βάθος πέντε μέτρων.

Για τον απεγκλωβισμό της επιστρατεύθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που κατάφερε με διάφορα μέσα να προχωρήσει στη διάσωση της.


Συγκεκριμένα, το πρωί στις 10:16 στάλθηκε μήνυμα ότι Βρετανίδα τουρίστρια ενώ οδηγούσε την τετράτροχη μοτοσικλέτας της στην περιοχή θαλασσινές Σπηλιές κοντά στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας ξέφυγε της πορείας της και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κατέπεσε από γκρεμό βάθους 5 μέτρων περίπου στη θάλασσα.

Η Βρετανίδα κατάφερε να βγει από μόνη της στην στεριά, ωστόσο, λόγω της απόκρημνης περιοχής χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία την βοήθησε να ανεβεί από το γκρεμό με σκάλα κλίμακας 10,5 μέτρων και ειδικό φορείο.

Ακολούθως η Βρετανίδα τουρίστρια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό υπέστη κάταγμα αυχένα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)