Τρόφιμα προσφέρει σήμερα η Λέσχη ” Εθελοντών Αλληλεγγύη” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης

Τρόφιμα προσφέρει σήμερα η Λέσχη ” Εθελοντών Αλληλεγγύη” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης

Παγκόσμια Ημέρας Αλληλεγγύης έχει καθιερωθεί η 1η Μαΐου και μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια η Λέσχη “Εθελοντών Αλληλεγγύη”


άνοιξε τις πύλες της  σήμερα για να εξυπηρετήσει τις δυσπραγούντες οικογένειες της Επαρχίας Πάφου.

Η Παυλίνα Πάτσαλου Μενελάου αντιπρόεδρος της Λέσχης δήλωσε πως μέσα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αλληλεγγύης η Λέσχη “Εθελοντών Αλληλεγγύη” θα προσφέρει τρόφιμα στις 850 οικογένειας που στηρίζει και σιτίζει στην πόλη και Επαρχία Πάφου.

Από νωρίς το πρωί είπε η κ Πάτσαλου πολλοί συνάνθρωποι μας  που έχουν απωλέσει τις εργασίες τους, κατέκλυσαν το οίκημα της Λέσχης προκειμένου να λάβουν τρόφιμα.

Σύμφωνα με την κ Πάτσαλου μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα η Λέσχη έχει σε πάνες για βρεφικά γάλατα. Οι εκκλήσεις ωστόσο – όπως είπε- για τρόφιμα συνεχίζονται , ώστε να μην λείψει τίποτε από τις οικογένειες που σιτίζει η Λέσχη.

Ακόμη και ένα πακέτο μακαρόνια είπε χαρακτηριστικά, είναι πολύτιμο για μας. Τα συναισθήματα που μας διακατέχουν συνέχισε είναι πολλά και διάφορα όταν βλέπεις συνανθρώπους μας να έρχονται με αξιοπρέπεια και δίχως να ζητούν ελεημοσύνη μέχρι να τους δοθεί η ευκαιρία για μια εργασία ώστε να ζήσουν και να συντηρήσουν τις οικογένειες τους.

Η αντιπρόεδρος της Λέσχης ” Εθελοντών Αλληλεγγύη” ανέφερε πως οι εκδηλώσεις της Λέσχης συνεχίζονται με στόχο την στήριξη των άπορων οικογενειών της Επαρχίας μας. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια – όπως ανακοίνωσε – στις 14 Μαΐου- η επαρχιακή επιτροπή Πάφου της Ανεξάρτητης Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών  διοργανώνουν εκδήλωση επίδειξη μόδας τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για τις άπορες οικογένειες.