Υποψήφιοι για την θέση του Γραμματέα των κλαδικών στην επαρχιακή γραμματεία του ΔΗΣΥ

Υποψήφιοι για την θέση του Γραμματέα των κλαδικών στην επαρχιακή γραμματεία του ΔΗΣΥ

Ο Μιχαλάκης Μιχαηλίδης ανέφερε πως βλέποντας την ταχεία αύξηση


των πολιτικών οικονομικών εξελίξεων θεωρεί επιβεβλημένη την συνεχή επικοινωνία με τα μέλη των διαφόρων επαγγελματικών κλαδικών οργανώσεων με σκοπό την αμφίδρομη ενημέρωση των πολιτικών και επαγγελματικών εξελίξεων. Αναφερόμενος στις κλαδικές επαγγελματικές οργανώσεις είπε ότι αυτές ιδρύονται σε κάθε επαγγελματικό κλάδο με σκοπό την οργανωτική λειτουργία του κόμματος από την μία, αλλά και για την προώθηση της ιδεολογίας τις πολιτικές και τον γενικότερο στόχο του κόμματος στους χώρους εργασίες.

Ξεκαθάρισε επίσης πως οι κλαδικές επαγγελματικές οργανώσεις δεν έχουν συνδικαλιστικές επιδιώξεις και δεν αντιστρατεύονται υφιστάμενες επαγγελματικές συνδικαλιστικές οργανώσεις των αντίστοιχων κλάδων. Σκοπός τους είπε, είναι, η ουσιαστική επικοινωνία με τα μέλη όπου θα εντοπίζονται έγκαιρα τα κοινωνικά και επαγγελματικά προβλήματα αλλά θα ενημερώνονται και θα πληροφορούνται τα στελέχη του κόμματος για όλα τα σημαντικά ζητήματα. Στην περίπτωση της εκλογής του στην Γραμματεία των κλαδικών οργανώσεων επιδίωξη του όπως είπε είναι οι κλαδικές οργανώσεις να συμβάλουν στην ανάπτυξη μιας σύγχρονης δημοκρατικής κουλτούρας και επαγγελματική ζωή του τόπου που τα προβλήματα θα λύνονται μέσα στον διάλογο και την ενημέρωση. Σύμφωνα με τον κ Μιχαηλίδη σήμερα δραστηριοποιούνται γύρω στις 7 κλαδικές οργανώσεις ιδίως με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί.

Την θέση στην γραμματεία των κλαδικών επιτροπών στο ΔΗΣΥ Πάφου διεκδικεί και ο Γιώργος Αντωνιάδης. Ο κ Αντωνιάδης δεσμεύτηκε πως σε περίπτωση εκλογής του θα πράξει περισσότερα απ΄αυτά που έχει υποσχεθεί. Χαρακτήρισε την θέση των κλαδικών επιτροπών ως την πιο σημαντική θέση που έχει να κάνει με τον εργαζόμενο πολίτη προσθέτοντας πως τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλους τους τομείς ιδιαίτερα στον ιδιωτικό και στον κυβερνητικό τομέα είναι πολλά. Ο κ Αντωνιάδης είπε ακόμη, πως η θέση αυτή αρμόζει σε κάποιον ο οποίος έχει το χρόνο , και είναι άνθρωπος ο οποίος θα είναι απαιτητικός. Επεσήμανε πως σε περίπτωση εκλογής του θα αλλάξει πολλά πράγματα και δεσμεύτηκε να είναι συμπαραστάτης όλων των ανθρώπων με το σωστό τρόπο. Πρέπει κατάληξε να καταλάβουμε ότι είμαστε ένα κόμμα με αρχές και πρέπει να βοηθηθούν οι άνθρωποι του Συναγερμικού κόσμου.