Φίλιππος Φιλίππου: Πώς οραματίζεσαι την Πάφο;

Φίλιππος Φιλίππου: Πώς οραματίζεσαι την Πάφο;

Όπως όλοι μας! Όπως θα οραματιζόταν κανείς τον τόπο του. Τον τόπο που μεγάλωσε, που αγάπησε, που έκανε οικογένεια, τον τόπο που θέλει να μεγαλώσει όμορφα τα παιδιά του, τα παιδιά του διπλανού σπιτιού.

Το όραμα μου για την Πάφο, είναι να εξελιχθεί σε μια σύγχρονη ζωντανή πόλη με προοπτική, μια πόλη περήφανων ενεργών πολιτών, οι οποίοι ενδιαφέρονται και δρουν ως σύνολο, για το κοινό καλό: για μια καλύτερη και διαρκώς αναβαθμιζόμενη ποιότητα ζωής για όλους.


Θεωρώ ότι το όραμα αυτό εμπεριέχει τις προσδοκίες όλων μας για ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής μας (με την ευρεία έννοια του όρου), αλλά και το κλειδί για την υλοποίηση τους: μια ενεργή τοπική κοινωνία πολιτών, οι οποίοι εργάζονται για τον κοινό σκοπό και στόχο: για την Πάφο που ονειρευόμαστε όλοι, την Πάφο που μας αξίζει!

Θέλω στην πόλη μου να «βράζει» η φωνή της νεολαίας, να εκτιμάται και να αναδεικνύεται η πρωτοβουλία και να επιβραβεύεται ο εθελοντισμός και η προσπάθεια.

Οι πολίτες να ζουν, να δρουν και να αντιδρούν όλοι, να μάχονται για τα αυτονόητα, αλλά και να απολαμβάνουν τα οφέλη στην καθημερινότητά τους.

Θέλω την πόλη μας να είναι απλά το καμάρι ΟΛΩΝ μας και να μην υπάρχει ούτε ένα τόσο δα σημείο που να με κάνει να ντρέπομαι.

Να ξαναγίνουμε περήφανοι για μια πόλη όπου η φωνή του ενός θα είναι προβληματισμός και λόγος αλλαγής του άλλου. Όπου το εμείς θα δημιουργεί!

Οραματίζομαι την Πάφο μας μια πόλη όπου θα επικρατεί ο πολιτισμός, η ομόνοια, η αλληλεγγύη, η εξέλιξη, η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός!

fillipos_fillipou_vertical