Φεύγει ο «Ευαγγελισμός» από  τον Όμιλο Υγεία του κ Α. Βγενόπουλου και συνεχίζει  απρόσκοπτα  την λειτουργία του

Φεύγει ο «Ευαγγελισμός» από τον Όμιλο Υγεία του κ Α. Βγενόπουλου και συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία του

Απρόσκοπτα συνεχίζει την λειτουργία του το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο


δήλωσε ο διευθυντής του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Νέστορας Μιχαήλ στο πλαίσιο διάσκεψης τύπου . Σύμφωνα με τον κ Μιχαήλ ο Όμιλος Υγεία, στον οποίο περιήλθε το Νοσοκομείο το 2008 και αποτελούσε μέλος του έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους γιατρούς για να περιέλθει πλέον και να λειτουργεί κάτω από την διοίκηση των γιατρών του Ευαγγελισμού.

Το προσύμφωνο έχει υπογραφτεί ενώ η συμφωνία ολοκλήρωσης και η μεταβίβαση των μετοχών υπογράφεται στις 30 Απριλίου με αποτέλεσμα ο Ευαγγελισμός να συνεχίσει την προσφορά και υπηρεσία του στο κοινό. Για την κατάληξη της συμφωνίας ο κ Μιχαήλ είπε ότι βοήθησε σημαντικά η παρέμβαση του κ Ανδρέα Βγενόπουλου. Η πλειοψηφία των μετοχών του Ομίλου Υγεία είχε πουληθεί το 2008 στην εταιρεία MΙGδιευθυντής της οποίας είναι ο κ. Βγενόπουλος.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο κ Μιχαήλ ανέφερε « είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η περιπέτεια του Ευαγγελισμού, έχει τελειώσει», προσθέτοντας πως ο Όμιλος Υγεία με την ομάδα των ιατρών έχουν καταλήξει σε ένα προσύμφωνο.

Ο κ Μιχαήλ ανακοίνωσε επίσης πως ο « Ευαγγελισμός» συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του , όπως και παλαιότερα , με το ίδιο σθένος και ίσως με περισσότερο σθένος , και αγάπη όπως έκανε πάντοτε. Περάσαμε είπε « δύσκολες συζητήσεις, και προσπάθεια μας ήταν να καταφέρουμε τη συμφωνία αυτή».

Ο κ Μιχαήλ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή του Ομίλου Υγεία , της MIG, αλλά και προσωπικά του κ. Ανδρέα Βγενόπουλο ο οποίος όπως είπε, έδειξε την καλή του διάθεση και συνέβαλε πολύ στην κατάληξη της συμφωνίας.

Ο « Ευαγγελισμός» είπε ο κ Μιχαήλ είναι εδώ, θέτοντας ουσιαστικά τέρμα στα σχόλια για αναστολή της λειτουργίας του και διαβεβαιώνοντας ότι το Ιδιωτικό Νοσοκομείο είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη και σε καλύτερα επίπεδα από ότι προηγουμένως.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/