Φιλανθρωπική εκδήλωση από την κλινική Αρχάγγελο Μιχαήλ με στόχο την στήριξη ασθενών

Μεγάλο πρωινό προσέφερε σήμερα η κλινική Αρχάγγελος ΜιχαήλArchangel Michael Hospice


, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για στήριξη των ασθενών της που φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν. Το πρωινό παραχωρήθηκε με την συνεισφορά των 10 ευρώ το άτομο από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί στο FiveFloor, ενώ σύμφωνα με την Διευθύντρια Μόνα Σκορδή η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ ικανοποιητική. Η κλινική Αργάγγελος Μιχαήλ βρίσκεται στο Μέσα Χωριό Πάφου και φιλοξενεί ασθενείς που πάσχουν από οποιαδήποτε ανίατη ασθένεια όπως καρκίνο, νεφρική ανεπάρκεια και βρίσκονται στα τελευταία στάδια της ζωής τους. Στους ασθενείς σύμφωνα με την κ Σκορδή παρέχεται και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη .

Η κλινική στηρίζεται με την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και εισφορών και δεν τυγχάνει οποιασδήποτε άλλης βοήθειας. Ήδη στην Πάφο όπως ανέφερε στο πλαίσιο της εκδήλωσης η διευθύντρια της Κλινικής τέσσερα καταστήματα πωλούν μεταχειρισμένα είδη τα έσοδα των οποίων προσφέρονται για την στήριξη της .

Η κ Σκορδή ανακοίνωσε ακόμη πως στις 25 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται και η δεύτερη μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση και πάλι στο FiveFloor. Στην εκδήλωση θα ακουστούν τραγούδια από παλιές κινηματογραφικές ταινίες.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/