Φιλανθρωπική εκδήλωση από τους μαθητές της Ξενοδοχειακής Τεχνικής Σχολής Πάφου

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τους μαθητές της Ξενοδοχειακής Τεχνικής Σχολής Πάφου

Μια διαφορετική εκδήλωση διοργάνωσαν οι μαθητές της Τεχνικής Σχολής Πάφου. Φόρεσαν ρούχα γνωστού οίκου μόδας για επίδειξη μόδας προς ενίσχυση των άπορων παιδιών της Τεχνικής σχολής Πάφου.

Η Σόφη Φιλίππου εκπαιδευτικός στο κλάδο το ξενοδοχειακό της Τεχνικής σχολής Πάφου μίλησε για την εκδήλωση και για τη σημασία της διοργάνωσης της.


Η Τεχνική Σχολή, ανέφερε, πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που στόχο έχουν τη στήριξη των άπορων μαθητών που λόγω της οικονομικής κρίσης πολλές οικογένειες εξ αυτών έχουν πληγεί.

Απαντώντας σε ερώτηση, ανέφερε πως υπάρχουν πολλά παιδιά με σοβαρά προβλήματα καθώς οι οικογένειες τους δεν έχουν εργασία.

Άλλοι πάλι μαθητές της Ξενοδοχειακής Σχολής, πρόσθεσε, χρειάζεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις για αποκατάσταση της υγείας τους.

Το παρών του στην εκδήλωση έδωσε και ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου Αντώνης Αντωνίου. Σε μια εποχή, είπε ο κ. Αντωνίου που τα αδιέξοδα πληθαίνουν, οι αρχές και οι αξίες φθίνουν και το περιβάλλον γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τον άνθρωπο, είναι σημαντικό – όπως είπε- να έχουμε δράσεις και δραστηριότητες που σκοπό έχουν τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν μεγάλη ανάγκη ιδιαίτερα αυτές τις άγιες μέρες.

Ο κ. Αντωνίου συνεχάρη τους διοργανωτές, την ξενοδοχειακή σχολή της Τεχνικής Σχολής Πάφου, για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν αυτή τη σεμνή εκδήλωση τα έσοδα της οποίας, συνέχισε, θα διατεθούν για τους άπορους μαθητές του σχολείου.

Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι το παράδειγμα τους θα ακολουθήσουν και άλλοι γιατί “όλοι κατανοούμε ότι ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο όλοι πρέπει να συμβάλουμε ώστε να στηρίξουμε τον κάθε συνάνθρωπο μας ο οποίος έχει ανάγκη”.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Αυγή Τσολάκη και ο ηθοποιός Άλκης Χρίστου. Ο κ. Χρίστου ανέφερε πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί στην πρόταση να συμμετάσχει σ’ ένα φιλανθρωπικό σόου που στόχο έχει την ενίσχυση των άπορων παιδιών της Τεχνικής Σχολής Πάφου. Η κ. Τσολάκη χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη διοργάνωση της εκδήλωσης, σημειώνοντας πως το πρόβλημα στην Πάφο με τους άπορους μαθητές είναι αρκετά μεγάλο.