Φιλανθρωπική Εκδήλωση Ε.Σ.Σ.Ε.Π.‏

Φιλανθρωπική Εκδήλωση Ε.Σ.Σ.Ε.Π.‏

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου, ανταποκρινόμενο στην έκκληση άπορης οικογένειας της επαρχίας Πάφου, που έχει άρρωστο παιδάκι που βρίσκεται στο εξωτερικό για θεραπεία οργάνωσε σε συνεργασία με την εκκλησιαστική αρχή και κοινότητα Αναβαργού, Φιλανθρωπική Εκδήλωση προς τον σκοπό αυτό.

Στήθηκε ένα υπαίθριο γλέντι στο χώρο των γραφείων του Ε.Σ.Σ.Ε.Π., που ο σκοπός του ήταν διπλός. Να βοηθηθεί η οικογένεια αλλά και οι συμμετέχοντες να απολαύσουν μια όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά.


Σήμανε ένας συναγερμός αγάπης και η ανταπόκριση της κοινωνίας με πρωτεργάτες τους εθελοντές οι οποίοι αγωνίζονται να βοηθήσουν τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ήταν συγκινητική.

Ευχαριστούμε, τα Κέντρα Ενηλίκων Πάφου, Μουττάλλου, Γεροσκήπου, και Αμαργέτης που με τα μέλη τους στήριξαν την εκδήλωση.

Τις διευθύντριες τους, για τις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλουν στα Προγράμματα τους και που πάντα είναι πρόθυμες και ανταποκρίνονται στις εκδηλώσεις μας.

Το Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών και το χοροδιδάσκαλο κ. Θωμά Νικοδήμου, που με τα παιδιά παρουσίασαν ένα εξαιρετικό χορευτικό κυπριακό πρόγραμμα.

Την εταιρεία Βάσος Ηλιάδης Λίμιτεδ, για την προσφορά δωρεάν παγωτού που πωλήθηκε στην εκδήλωση και τον κ. Γιώργο Αγαθοκλέους για όλες τις διευκολύνσεις που μας πρόσφερε.

Όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και την ορχήστρα που μας ψυχαγώγησε.

Το καθαρό ποσό που μαζεύτηκε θα δοθεί στην οικογένεια, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα της θεραπείας του παιδιού.

Ο Εθελοντισμός αποτελεί την ελπίδα αλλά και την οριοθέτηση του πολιτισμού μας, δημιουργείται μέσα στη ψυχή μας μια κατάσταση ευφορίας, είναι ένα αίσθημα ελπίδας, δύναμη και ευλογία Θεού.

Ακόμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, υπάρχουν άνθρωποι όπως οι Εθελοντές που υπερβαίνον τις προσωπικές τους ανάγκες και απλώνουν το χέρι στο συνάνθρωπό τους δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.