Φιλανθρωπική ποδηλατική διαδρομή 240 χλμ για το « Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Φιλανθρωπική Ποδηλατική διαδρομή 240 χιλιομέτρων


πραγματοποίησε ο ποδηλάτης και φίλος του Συνδέσμου « Ένα Όνειρο μια Ευχή» AndreFriedrich. Η φιλανθρωπική εκδήλωση ξεκίνησε από την Πόλη Χρυσοχούς με κατεύθυνση τον Πρωταρά. Τον ευαισθητοποιημένο ποδηλάτη συνόδευσαν μοτοσικλετιστές και φίλοι του Συνδέσμου. Σκοπός της ποδηλασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, του Συνδέσμου « Ένα Όνειρο μια Ευχή» είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον παιδικό καρκίνο και η συλλογή χρημάτων. Το κοινό στο πλαίσιο της διαδρομής προσέφερε εισφορές για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις « Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Η εκκίνηση ξεκίνησε στις 6 το πρωί του Σαββάτου όπως αναφέρεται, από το λιμανάκι στο Λατσί στη Πόλη Χρυσοχούς. Στις 8:30 ο Andre έφτασε (στο Elea Estate) στη Γεροσκήπου ενώ στις 11:30 αναχώρησε από το TSANOTEL στη Γερμασόγεια, στη Λεμεσό. Ακολούθως στις 14 :45 μετέβη στη Λάρνακα (στο Flocafé) στην παραλία των Φοινικούδων ενώ στην 18:00 αναχώρησε από την Λάρνακα και μετέβη στην παραλία Καλαμιές στον Πρωταρά με τελικό σταθμό το λιμανάκι.

Σε όλη την διάρκεια της διαδρομής καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου « Ένα Όνειρο μια Ευχή» ο Andre Friedrich χειροκροτήθηκε από το κοινό, με στόχο την ενθάρρυνση του ευαισθητοποιημένου ποδηλάτη, για την συνέχιση της διαδρομής του.