Φιλανθρωπικό παζαράκι προς ενίσχυση της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη

Φιλανθρωπικό παζαράκι προς ενίσχυση της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη

Χαμόγελο στους ανθρώπους που στηρίζει η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη


σκόρπισε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικου παζαράκι που οργάνωσε η Λέσχη.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, χίλιοι περίπου άνθρωποι συμμετείχαν στο παζαράκι, που φιλοξένησε το   Eléa Estate στη Γεροσκήπου, ενισχύοντας την προσπάθεια να στηριχθεί η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη, που στηρίζει περίπου 800 οικογένειες στην πόλη και Επαρχία Πάφου.

Στο παζαράκι μικροπωλητές διέθεταν προς πώληση χειροποίητα και εισαγόμενα χειροτεχνήματα, ενώ το πρόγραμμα διασκέδασης εμπλουτίστηκε με το χορευτικό συγκρότημα Candy Heartbreakers, τη χoρωδία Harmony and Military Wives, τον νεαρό τραγουδιστή όπερας Γιώργο Ιωάννου, όπως και το  συγκρότημα Paphos Dance Group and Warriors.

Τα παιδιά υποδέχτηκαν τον Αϊ- Βασίλη που μοίρασε δώρα σε όλους.

 Στο παζαράκι προσφέρθηκαν διάφορα γλυκά και άλλα είδη και τα έσοδα από την πώλησή τους ενίσχυσαν το ταμείο της Λέσχης.

Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο παζαράκι συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ αλλά και πολλά παιχνίδια και άλλα είδη που θα δοθούν ως Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των  άπορων οικογενειών που στηρίζει η Λέσχη.

Ο διοργανωτής και DJ της εκδήλωσης Colin Granger εξέφρασε τις ευχαριστίες του  στην τοπική κοινωνία για την υποστήριξη  της και δήλωσε πως  μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, επιθυμία  είναι, όπως αυτά τα Χριστούγεννα είναι  ξεχωριστά για τα παιδιά της Πάφου, που δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση φέτος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σοφοκλέους πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη δεσμεύτηκε πως το έργο της Λέσχης Εθελοντών θα συνεχιστεί, προσφέροντας ανακούφιση στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν  σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.