“Φούμαρα η πρόταση Πάφου για Ροναλντίνιο”

“Φούμαρα η πρόταση Πάφου για Ροναλντίνιο”

Ο εκπρόσωπος (στην Ευρώπη) και πολύ καλός φίλος του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Κωνσταντίνου. Μίλησε για τις φήμες του καλοκαιριού που ήθελαν την Πάφο FC να είχε καταθέσει πρόταση στον Ρόνι για να αγωνιστεί για μερικά παιχνίδια.

«Ένας κάποιος κύριος από την Πάφος FC έστειλε μήνυμα στον αδερφό του Ροναλντίνιο για να βρεθούμε. Εκείνη τη μέρα γυρνάγαμε από τη Μύκονο που πήγαμε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρεθήκαμε με τρεις κυρίους, τον πρόεδρο της Πάφος, Χρίστο Γλυκή, έναν Γάλλο (Λοράν Ντεσό ο τεχνικός διευθυντής) και ένα Ρώσος ιδιοκτήτη (Σεργκέι Λομάκι).


Συζητήσαμε για μία εμπορική συμφωνία, αλλά ουδέποτε ειπώθηκε πως θα αγωνιστεί στην Πάφο. Ούτε είπε ο Ροναλντίνιο πως θα αγωνιστεί χωρίς να κάνει προπόνηση. Όταν κάποιος παίζει ποδόσφαιρο χωρίς προπόνηση, τότε τραυματίζεται. Επίσης, πρόπερσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης για λογαριασμό του Ολυμπιακού είχε κάνει μία κρούση για να τον πάρει στην ομάδα του», το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Πηγή: GoalCy