Φ. Κωνσταντινίδης: Αντιμετωπίζεται το πρόβλημα των κουνουπιών στην Πάφο

Φ. Κωνσταντινίδης: Αντιμετωπίζεται το πρόβλημα των κουνουπιών στην Πάφο

Ελεγχόμενη χαρακτήρισε την κατάσταση


όσον αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών στην Πάφο, μετά και τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε συνεργασία με τις υγειονομικές υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, ο πρόεδρος της επιτροπής υγείας και καθαριότητας του Δήμου Πάφου Φυλακτής Κωνσταντινίδης.

Ο κ Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη συνολικής αντιμετώπισης τόσο από τον Δήμο όσο και από τις κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του προβλήματος των κουνουπιών και των τρωκτικών.

Πρόσθεσε επίσης, πως όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα και εφαρμόζουν με ακρίβεια όλα όσα συμφωνήθηκαν στην αρχή της χρονιάς προκειμένου να μην παρουσιαστούν και φέτος τα προβλήματα που καταγράφηκαν κατά την περσινή χρονιά.

Ο κ Κωνσταντινίδης παραδέχτηκε, κληθείς να σχολιάσει παράπονα δημοτών , ότι ανάλογα μέτρα θα πρέπει να ληφθούν και εκτός δημοτικών ορίων αφού είναι αδιανόητο όπως είπε « να λαμβάνονται μέτρα στα δημοτικά όρια και στα ρυάκια , και στις υπόλοιπες εστίες εκκόλαψης κουνουπιών εκτός δημοτικών ορίων, να μην λαμβάνονται ανάλογα μέτρα.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/