Χαμόγελο και χαρά γέμισαν το Εμπορικό κέντρο της Πάφου

Οι δρόμοι της αγοράς της Πάφου γέμισαν και χθες με χαρά


και ζωντάνια για μικρούς και μεγάλους, Σε μια άκρως γιορταστική ατμόσφαιρα ο χορός το τραγούδι , τα παραδοσιακά εδέσματα , αλλά και το τραινάκι του Δήμου που βόλταρε στη Λεωφόρο Μακαρίου του Γ αλλά και στην Πάφου Χρυσάνθου, έδωσαν το παρών τους σε μια προσπάθεια να ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους.

Στο παραδοσιακό εμπορικό κέντρο εξάλλου, συμμετείχαν στο « παιδικό πανηγύρι» που στήθηκε οι μαζορέττες της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου, αλλά και η Φιλαρμονική του Δήμου.

Εξάλλου η διασκέδαση περιλάμβανε κουκλοθέατρο , φουσκωτά χορό και τραγούδι αλλά και πόνυ. Στις χθεσινές εκδηλώσεις το παρών του έδωσε και ο Νικολάκης ντυμένος Αι Βασίλης.

Ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ανέφερε πως η τοπική αρχή θα στηρίξει με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στο εμπορικό κέντρο προκειμένου να έχουν επιτυχία. Εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του που παρά τις δύσκολες οικονομικές δυνατότητες η τοπική αρχή κατάφερε με πάρα πολύ εθελοντισμό από τα οργανωμένα σύνολα της πόλης και κυρίως από τα πολιτιστικά σωματεία , να προβάλει πολλές εκδηλώσεις καθ΄ όλες τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο κ Βέργας αναφέρθηκε και στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργανώνεται και πάλι στο Εμπορικό κέντρο την Κυριακή στις 22 Δεκεμβρίου.