Χειροπέδες σε λαθροθήρες στην Πάφο

Χειροπέδες σε λαθροθήρες στην Πάφο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο για υποθέσεις λαθροθηρίας. Πρόκειται για 60χρονο και 55χρονο, στα σπίτια των οποίων εντοπίστηκε παράνομο θήραμα.

Στην περίπτωση του 60χρονου, σε έρευνα μελών του Ταμείου Θήρας και της Αστυνομίας στο σπίτι και σε υποστατικά στο Πραστιό εντοπίστηκαν στο ψυγείο του μεγάλος αριθμός άγριων πτηνών και θηράματος, αλλά και δύο όπλα που κατείχε παράνομα.


Ανάμεσα στα άγρια πτηνά εντοπίστηκαν αμπελοπούλια, τρυποκάρυδες, μία κοκκινόφτερη, περδίκια, τρυγόνια και φάσσες. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό και, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, απολύθηκε.

Τα μεσάνυχτα, έγινε έρευνα τόσο από μέλη του Ταμείου Θήρας όσο και του Αστυνομικού Σταθμού Κελοκεδάρων στο σπίτι και σε υποστατικά 55χρονου από την Τραχυπέδουλα.

Από την έρευνα εντοπίστηκαν στο ψυγείο του 55χρονου αριθμός πτηνών, μεταξύ των οποίων έξι φονευμένες τσίκλες τις οποίες κατείχε παράνομα, καθώς και σιδηροπαγίδες, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και ένα φλομπέρ. Ο 55χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.