Χειροπέδες σε 23χρονο για υπερβολική ταχύτητα

Χειροπέδες σε 23χρονο για υπερβολική ταχύτητα

Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας χθες το απόγευμα στην επαρχία Πάφου, για υπερβολική ταχύτητα, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση και μη συμμόρφωση σε σήμα Αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 16:00 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου που διενεργούσαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Δυστυχημάτων του Αρχηγείου στο αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Πάφο, παρά την Κοινότητα Κουκλιών, τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει αφού διαπίστωσαν ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο του με ταχύτητα πέραν του ορίου και συγκεκριμένα με ταχύτητα 130 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 χιλιομέτρων ανά ώρα, που είναι το επιτρεπόμενο μέγιστο όριο.


Ο νεαρός αντί αυτού παρέλειψε να σταματήσει και φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα να εξήλθε του αυτοκινητόδρομου.

Ακολούθως ανακόπηκε στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου παρά την Κοινότητα Τίμη, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 23χρονο έχοντας επίσης συνεπιβάτη άλλο νεαρό πρόσωπο.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Κουκλιών, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης τροχαίας παράβασης.

Ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τη διερεύνηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ