Χ’Ζηνοβίου… η αποστολή έτυχε ζεστής φιλοξενίας

Χ’Ζηνοβίου… η αποστολή έτυχε ζεστής φιλοξενίας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος  Πάμπος Χ΄Ζηνοβίου παραδίδει στον περιφερειάρχη του Κιλκίς αναμνηστικό δώρο με θέμα Πάφος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017


Επέστρεψε η αποστολή του Δήμου Πάφου που είχε μεταβεί στην Γούμενισσα Θεσαλλονίκης για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκεί επ’ ευκαιρίας της γιορτής του Αγίου Τρύφωνα την 1η Φεβρουαρίου. Στην αποστολή συμμετείχε ο δημοτικός σύμβουλος του Δημοκρατικού Συναγερμού στο Δήμου Πάφου Πάμπος Χ’Ζηνοβίου μαζί με τον Δημοτικό Γραμματέα του Δήμου Πάφου Θέμη Φιλλιπίδη. Η αντιπροσωπεία του Δήμου ήταν προσκεκλημένη του Πολιτιστικού Συλλόγου « Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας . Την αποστολή του Δήμου Πάφου συνόδευσε και η Σχολή Χορού ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣΑΡΙ με επικεφαλή τον ιδιοκτήτη Άριστο Τζιάμαλη, η οποία στην διάρκεια των εκδηλώσεων παρουσίασε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Πάμπο Χ’Ζηνοβίου η αποστολή έτυχε ζεστής φιλοξενίας και είχε την ευκαιρία  πέραν των επισκέψεων να πραγματοποιήσει διάφορες συναντήσεις με βουλευτές, τις αρχές του Δήμου, της περιφέρειας , του στρατού και  της εκκλησίας  αναδεικνύοντας μέσα από αυτές την επαρχία μας. Ο κ Χ’Ζηνοβίου επέδωσε επίσης στον περιφερειάρχη του Κιλκίς αναμνηστικό δώρο με θέμα Πάφος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017.

Στις Φωτογραφίες ο Δημοτικός Σύμβουλος  Πάμπος Χ΄Ζηνοβίου παραδίδει στον περιφερειάρχη του Κιλκίς αναμνηστικό δώρο με θέμα Πάφος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017, η σχολή χορού ΚΥΠΡΟΣ – ΜΑΣΑΡΙ που κατευθύνεται στον χώρο της πανήγυρης, και ο χώρος της εκδήλωσης έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.