Χρήματα και χρυσαφικά απέσπασαν από διαμέρισμα στην Πάφο

Χρήματα και χρυσαφικά απέσπασαν από διαμέρισμα στην Πάφο

35χρονος κάτοικος Πάφου από την Γεωργία κατήγγειλε στην αστυνομία


ότι άγνωστοι άνοιξαν μεταξύ των ημερομηνιών 1ης Μαΐου με 13ης Ιουνίου το χρηματοκιβώτιο από το υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος που διαμένει και απέσπασαν από αυτό το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα άγνωστης αξίας , ανάμεσα σ’ αυτά λευκόχρυσα, καδένες, σταυροί και δαχτυλίδια.  

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην αστυνομία άφηνε ανοικτή την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου, στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Η αστυνομία εκτιμά πως ο δράστης πέτυχε είσοδο στο διαμέρισμα του 35χρονου από την ανοικτή μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου .

Ο 35χρονος ανέφερε επίσης στην αστυνομία ότι σε ανύποπτο χρόνο διαπίστωσε πως τα ρούχα του σε ένα από τα ντουλάπια ήταν ανακατεμένα , χωρίς ωστόσο να υποψιαστεί οτιδήποτε. Χθες που θέλησε – όπως ανέφερε – στην αστυνομία να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του δεν βρήκε το κλειδί που είχε πάντοτε φυλαγμένο στο συρτάρι του υπνοδωματίου με αποτέλεσμα να σπάσει το χρηματοκιβώτιο και να διαπιστώσει πως έλειπε το περιεχόμενο του. Για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/