Χρυσόμηλος: Προτεραιότητα μας η Πάφος και όχι προσωπικές σκοπιμότητες

Χρυσόμηλος: Προτεραιότητα μας η Πάφος και όχι προσωπικές σκοπιμότητες

H υποψηφιότητα μου έχει στόχο να προσδώσει στην Πάφο όραμα για όλους τους δημότες και ένα Δήμαρχο που δεν θα λειτουργεί αυταρχικά, τόνισε σήμερα ο Άκης Χρυσόμηλος εξαγγέλλοντας επισήμως την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της Πάφου.

Μιλώντας σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για τον σκοπό αυτό στη συνοικία Αναβαργός, ο κ. Χρυσόμηλος, ο οποίος στηρίζεται από τα κόμματα ΕΔΕΚ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, επικέντρωσε την κριτική του στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου και κύριου ανθυποψηφίου του για τις εκλογές του Δεκεμβρίου, Φαίδωνα Φαίδωνος, τονίζοντας ότι η πόλη χρειάζεται Δήμαρχο που να σέβεται όλους τους δημότες και να ενεργεί ως τέτοιος. Κατηγόρησε δε τον κ. Φαίδωνος ως ένα μείγμα εκδικητικότητας, ρεβανσισμού, μισαλλοδοξίας και ετσιθελισμού.


«Είναι η ώρα που η Πάφος πρέπει να αποκτήσει Δήμαρχο που να δίνει λόγο σε όλους τους δημότες και που να θέτει ως πρώτιστη προτεραιότητα του τα συμφέροντα της πόλης και όχι τις κομματικές ή προσωπικές σκοπιμότητες και ελιτίστικες προσεγγίσεις», ανέφερε. «Θα συνενώσω δυνάμεις από διάφορους πολιτικούς χώρους, για να πάψει η Πάφος να είναι όχημα προώθησης προσωπικών πολιτικών».

Ο Άκης Χρυσόμηλος τόνισε ότι έχει πολύ όρεξη για δουλειά και ότι η συσσωρευμένη εμπειρία των 10 χρόνων από τη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος, θα τεθούν στη διάθεση των δημοτών και μόνο, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Δεσμεύθηκε για σκληρή δουλειά και συλλογικότητα για την προώθηση έργων στην Πάφο, μετατρέποντας την, κατά την έκφραση του, σε Πάφο όλων των δημοτών.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου