Ψάχνουν ανθρώπινες ιστορίες για να τις κάνουν μιούζικαλ

Ψάχνουν ανθρώπινες ιστορίες για να τις κάνουν μιούζικαλ

Ιστορίες που θα περιληφθούν στο μιούζικαλ «Η Αλήθεια για την Αφροδίτη» αναζητούν οι δημιουργοί του έργου, σκηνοθέτης Δρ Γιώργος Ροδοσθένους και συνθέτης Δρ Δημήτρης Ζαβρός.

Το μιούζικαλ θα παρουσιαστεί τον Ιούλιο στην Πάφο, στο πλαίσιο του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ιστορίες που αναζητούνται θα μπορούσαν να διασκευαστούν και να αποτελέσουν τον πυρήνα του σεναρίου στο συγκεκριμένο μιούζικαλ.

Οι δημιουργοί θα επιθυμούσαν να συναντήσουν ανθρώπους που η ζωή τους συνδέεται άμεσα η έμμεσα με την πόλη της Πάφου και οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες και ιδέες σχετικά με «την αγάπη για την ομορφιά» και την «ομορφιά της αγάπης».

Η Μυθολογία αναφέρει ότι η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης και της ομορφιάς, γεννήθηκε στην Πάφο. Μήπως αυτό έχει επηρεάσει την αντίληψή σας για την Πάφο; Η δική σας ιστορία αγάπης έχει καθόλου σχέση με αυτή την παράδοση;

Οι δημιουργοί επιδιώκουν να συλλέξουν ιστορίες αγάπης, μέσα στις οποίες π.χ. το ένα πρόσωπο θα μπορούσε να θεωρηθεί από την κοινωνία, ως ένας «άλλος», ξένος και αταίριαστος με τα δικά της πρότυπα. Η ομάδα διευκρινίζει ότι δεν ψάχνει στίχους τραγουδιών αλλά ιστορίες, σκέψεις, εικόνες και δηλώσεις που περιστρέφονται γύρω από τις αλήθειες της ομορφιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αφήγησή τους ή και οπτικό υλικό της ιστορίας τους στο e-mail [email protected] μέχρι τις 10 Απριλίου.

Η παράσταση θα λάβει χώρα σε μια άδεια πισίνα του ξενοδοχείο Almyra Spa, στην Πάφο, το τριήμερο 28, 29 και 30 Ιουλίου.