Ώρες αγωνίας στο δάσος Παναγιάς

Ώρες αγωνίας στο δάσος Παναγιάς

Ζεύγος Ελληνοκυπρίων, από τη Γεροσκήπου, που έχασε τον προσανατολισμό του στο δάσος της Παναγιάς όπου είχε μεταβεί χθες για να μαζέψει μανιτάρια, εντοπίστηκε από την Αστυνομία και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σχετική πληροφορία λήφθηκε στις 17:00 το απόγευμα στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς ότι ζεύγος Ε/κ είχε εξορμήσει στο δάσος της Παναγιάς για μάζεμα μανιταριών.


Σε κάποιο σημείο στην περιοχή του Σταυρού της Ψώκας έχασε τον προσανατολισμό του και χάθηκε.

Στις 19:00 το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι το συγκεκριμένο ζεύγος βρίσκονταν στη δύσβατη περιοχή Σαραμά.

Άμεσα μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην περιοχή όπου με τη βοήθεια του κοινοτάρχη της Φιλούσας Χρυσοχούς Δημήτρη Χρίστου Τσαδιώτη, που είναι καλός γνώστης της περιοχής, εντοπίστηκε το ζεύγος μέσα στο όχημά του το οποίο είχε παρασυρθεί στα νερά στις 23:00 το βράδυ.

Τα μέλη της Δύναμης, με τη βοήθεια του υπηρεσιακού οχήματος, κατάφεραν τα ρυμουλκήσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν η 40χρονη και ο 36χρονος και να τους απεγκλωβίσει από τα νερά και το οδήγησαν σε κεντρική οδική αρτηρία.

Από τη ρυμούλκηση του οχήματος του ζεύγους, το υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας υπέστη ζημιές στη μπροστινή πινακίδα εγγραφής.

Πηγή: ΚΥΠΕ