160,000 επισκέπτες, 626,000 προβολές σελίδας στην επίσημη τουριστική ιστοσελίδα της Πάφου

160,000 επισκέπτες, 626,000 προβολές σελίδας στην επίσημη τουριστική ιστοσελίδα της Πάφου

Συνεχίζεται ανοδικά η επιτυχία της ιστοσελίδας


με κατακόρυφη αύξηση στις επισκέψεις της επίσημης ιστοσελίδας της Πάφου www.visitpafos.org.cy.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της googleanalyticsμέσα σε διάστημα 12 μηνών (1 Ιουνίου 2012- 1 Ιουνίου 2013) η τουριστική ιστοσελίδα της Πάφου www.visitpafos.org.cy δέχτηκε πέραν των 160,000 επισκεπτών εκ των οποίων 81% ήταν νέοι επισκέπτες. Ο μέσος χρήστης διεξήλθε περίπου 4 σελίδες και ξόδεψε περίπου 2.5 λεπτά στο site, ενδείξεις η οποίες είναι πολύ ικανοποιητικές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως διαφάνηκε για την συγκεκριμένη περίοδο οι κυριότερες χώρες προέλευσης των χρηστών ήταν το Ηνωμένο Bασίλειο, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Σουηδία, Νορβηγία, Πολωνία, Λίβανος και Κύπρος ενώ οι πιο δημοφιλής μέρες αποδείχθηκαν η Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Οι σελίδες / κατηγορίες της διαμονής, παραλιών, αρχαιολογικών μνημείων, της φύσης και των δραστηριοτήτων/ αναψυχής, προστίθεται στην ανακοίνωση, είχαν την τιμητικής τους και ήταν στις υψηλότερες θέσεις των χρηστών.

Επίσης πέραν του 20% των επισκεπτών έχουν χρησιμοποίησαn κινητές συσκευές με τις πιο δημοφιλής να είναι appleipad, appleIphones, galaxy.  

Η σωστά δομημένη παρουσίαση – προβολή του τουριστικού προϊόντος στο σύνολο του είναι από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του εργαλείου καθώς και η παρουσίαση της σε 4 γλώσσες( Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά).

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει συγκεκριμένες πληροφορίες για την Επαρχία με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Οι Αρχαιολογικοί χώροι, δραστηριότητες, φύση, αθλητικός τουρισμός, πολιτιστικά, τουριστικά καταλύματα κ.α παρουσιάζονται κάτω από μια πλατφόρμα, ζωντανά και οργανωμένα στην πολυδύναμη ιστοσελίδα της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου στην διεύθυνση www.visitpafos.org.cy.

 

Παράλληλα υφίσταται συνεχής αναβαθμίσεις τόσο στο περιεχόμενο όσο και στην τεχνολογία ενώ την περίοδο αυτή υπάρχει σε εξέλιξη ο εμπλουτισμός της και στην γαλλική γλώσσα, καταλήγει η ανακοίνωση.